A holdvilágok és utasaik…

A holdvilágok és utasaik…

…vajon meddig vagy képes elmenni ???… hogy megélhesd az igaz szerelem és a valódi élet és a halál misztériumát ??? …szóval???… meddig ???

Gyere, megtanítalak élni, élni úgy, ahogy még senki nem tette. Miért akarsz másnak látszani,mint ami valójában vagy??? Sikerült rájönnöd végre, hogy ki vagy valójában??? Hát gyere, és játszunk!!! Játszunk el mindent amit csak szeretnél. Szerelmes szeretnél lenni??? Hát gyere!!! Nézz magadba, és máris megtalálod a forrását. Vedd észre, hogy bármit is teszel, bármit is csinálsz, bármi is történik – van valami, ami soha nem változik. Kezd el érezni, azt, amire mindig is vágytál. Tedd meg, tedd meg most, ne vacakolj, hiszen lehet, hogy holnap már nem fogsz felébredni. És akkor majd mit mondasz??? Jajjjj, bárcsak ezt vagy azt tettem volna, vagy csináltam volna??? Biztonságban szeretnéd érezni magad??? Végy egy nagy levegőt, és érezd, hogy már most biztonságban vagy, mindig is biztonságban voltál, csak elfelejtetted. Tedd fel a kérdést magadnak. Mi az ami nem hagy nyugodni??? A pénz, a munka, a család vagy valami más??? Járj a végére, derítsd ki, áss le olyan mélyre, ahol már a pokol sem létezik. Meg fogod találni, biztos vagyok benne. De addig is gyere, játszunk, táncoljunk, nevessünk, mert ezek a legjobb dolgok amiket itt tehetünk.

Most persze a legtöbben felteszitek magatokban a kérdést, de hát hogyan, ha napi 8 órában dolgoznom kell, utána a gyerekek, a család a főzés, mosás, takarítás, aztán meg ott vannak a szülők akiket ápolni kell, mégis hogyan gondolhatja ezt bárki is…mekkora felelőtlenség. Igazatok van, mert állítólag biztos recept nem létezik.Azt viszont el tudom mondani, nekem, hogy sikerült. Lehet, hogy mindez nálad nem fog működni, de az is lehet, hogy lesznek olyan részek, melyek nálatok is hasonlóképen fog lezajlani.

GYERE ÉS JÁTSSZ !!!

…olyanná válhatsz mint a művészet…légy te a vászon, és hagyd, hogy az élet legyen az ecset, ami megfesti a vásznad…nyilván lesz olyan, ami majd a szívednek kedves és könnyen elfogadható lesz, és lesz olyan is amit nehezebben fogsz majd elfogadni, könnyekkel fogod színezni, vagy nehezebben tudsz majd azonosulni vele…ne tégy semmit, csak figyeld…mint a műalkotást….olyanná válhatsz mint a költészet. légy te a papírlap, adj helyet, hogy megnyilvánulhasson rajtad keresztül a gondolat, a szó…mindegy, csak hagyd… légy olyan mint a színészek…hagyd, hogy az élet ossza ki a szerepeket, és játszd el…játszd el úgy, ahogy még soha senki nem játszotta el…lesz olyan szerep, amiben tetszelegni fogsz önmagadnak, és természetesen lesz olyan is amivel majd nehezen tudsz azonosulni…de te ne csinálj semmit, csak nézd, ahogy megelevenedik az előadás…légy olyan mint a zene…élj úgy, ahogy a dallamok, ritmusok megjelennek egyik pillanatról a másikra, majd eltűnnek ismét…szóval csak figyelj, figyeld magad…meg fogod találni…

…ha szerelmes vagy, akkor hagyd, had vigyen a lendület…lesz olyan, hogy fájni fog, igen, lesz olyan, de ez már csak ilyen…figyeld magad, figyelj minden rezdülésére, mert máshoz ez nem hasonlítható…

forrás:innen

Köszönet Andinak a lehetőségért.

Ezeket olvastad már?
őszies…
Rising Poetry - Szemelvények

...azt hiszem az ősz a legalkalmasabb időszak, arra, hogy minden ELOLVASOM

“csak” egy kirándulás
RisingPoetry_Pajer_Vajk_Monika_

"CSAK" EGY KIRÁNDULÁS ... Az erdő széléig gépkocsival mentünk, vállig ELOLVASOM