Amikor csak pótlék lehetsz…

Amikor csak pótlék lehetsz…

…vannak olyan helyzetek, amikor nem tehetsz semmit mert csak pótlék lehetsz.

Egyszer olvastam valahol, hogy “nem szeretnék másodhegedűs lenni”, vagy “csak azért van velem, mert nem talált jobbat” …de ha nem azzal élsz, vagy azzal vagy akivel a legjobb, akkor minek vagy a másikkal???… így az egész kapcsolat nem más mint egy nagy árulás…eláruljátok saját magatokat és a kapcsolatotokat és a másikat is. Sok embernél a félelem az egyedülléttől olyan erős, hogy képesek inkább egy rosszul működő kapcsolatban élni, és függővé válni a másik embertől, minthogy egy határozott lépéssel kilépjenek a kapcsolatból és megálljanak a saját lábukon.

Hány meg hány olyan életet láttam már, ahol a párok egymás háta mögött csinálták a kis dolgaikat, vagy éppen nem csinálták, és/vagy (ma van Boole 200. szülinapja :-)) csak a környezetük számára, kifelé mutatták, hogy minden rendben van, közben pedig az egész életük olyan volt mint Hófehérke mérgezett almája.

De lássuk mire is tanítanak minket ez ilyen kapcsolatok, mire inspirálnak bennünket. Azonban mielőtt megláthatnánk beleláthatnánk a mély tanulási folyamatba, tegyünk egy kis visszatekintést, hogyan is indul jó esetben egy kapcsolat. A kapcsolatok általában mesébe illően indulnak, nagy hévvel, széles mosollyal, óriási lelkesedéssel vetik bele magukat az emberek. Aztán eltelik jó esetben pár hónap esetleg pár év és az egész az ellenkezőjére is fordulhat vagy csak egyszerűen kialszik az amit lángnak hittek. Ha tisztában vagy önmagaddal sokkal egyszerűbb megtalálni azt a kapcsolatot, ami magunk számára a legmegfelelőbb.

Általában a legtöbb ember nem a boldogságot keresi egy kapcsolatban, hanem tudat alatt a problémát, problémákat, hiszen a kapcsolatokban felmerülő lelki problémák segítenek eljutni az önismereten keresztül önmagunkhoz. Ezért ameddig lehet maradjunk benn egy kapcsolatban, és figyeljük rajta keresztül magunkat, hiszen maga a kapcsolat mutatja meg jelenleg hol tartunk. (ha nem élsz párkapcsolatban akkor figyeld egyéb emberi kapcsolataidon keresztül)

A HD szerint amikor két ember találkozik, akkor az aurájuk egy új harmadik aurát hoz létre, új feladatokkal, új energiákkal egészül ki aurájuk, HD ábrájuk. Az itt látható ábrából mindezt szemléltetve is láthatjátok.

A HD a kapcsolatokat az alábbi kapcsolódási típusok alapján különbözteti meg. Mindegyik típusnak meg van a saját munkássága,meg van a saját témája. íme:

  • 9 and 0 NOWHERE TO GO * kilenc központ meghatározott
  • 8 and 1 HAVE SOME FUN * nyolc központ meghatározott
  • 7 and 2 WORK TO DO * hét központ meghatározott
  • 6 and 3 BETTER TO BE FREE * hat központ meghatározott
  • 5 and 4 NOT A RELATIONSHIP ANYMORE * öt központ meghatározott

…de vajon lehet e érzelem mentesen élni??? …következő bejegyzések valamelyikében megpróbálok rá válaszolni, a HD ábráinkon látható energia csatornák függvényében…

Ha felkeltette érdeklődésed, látogass el a Human Dsign Blog oldalára.