Könyvek

Csak versek –
e-Könyv

Gróf Tamás Ákos új könyve jelent meg CSAK VERSEK címen. A 68 oldalon megjelent könyv kitűnő olvasmány.

A kötetről

CSAK VERSEK – Kicsiséget, kis mértéket jelez vagy épp, a választási lehetőségek hiányát jelzi. Esetleg tényként közli, hogy az említett dolgon kívül, nincs más alternatíva. Szépen hangzó írásba foglalva, amely fontos gondolatokat, érzéseket ad át és ébreszt az olvasóban. E kettő kombinációja teszi lehetővé, hogy a leegyszerűsített versek, megérkezésüket követően, annyiszor születhessenek újjá az olvasóban, ahányszor elolvassa őket. “csak a dallam, csak az számít – csak csendeben, csak halkan – mindent a szél szállít” 

A szerzőről

Közel húsz év informatikai pályafutást követően, 2015-ben vágtam bele a verseim, írásaim publikálásába, valamint a Rising Poetry Brand megalapításába.

Eredeti szakmámból adódóan érdekelt a digitális költészet, a versek QR-kódba ágyazása, a modern technológia adta lehetőségek kiaknázása, átültetése az irodalom világába.

Nagy öröm számomra, hogy első kötetem e-book, e-könyv formátumban megjelenhetett. Azonban olvasóim visszajelzése alapján látszik, hogy igény van még a hagyományos könyvekre, így hamarosan, a következő kötetem már nyomtatásban is meg fog jelenni.

GrófTamásÁkos